Wie zijn wij

    

Cora de Jonge

Tot 1995 was zij werkzaam als wetenschappelijk medewerkster. Zij ontdekte dat haar hart ligt in het werken met mensen en heeft het roer toen omgegooid.
Stukje bij beetje is zij het contact met zichzelf en anderen gaan herstellen, steeds meer vanuit het besef van eigen mogelijkheden en beperkingen. Zij begeleidt cliënten vanuit persoonlijke betrokkenheid en ervaring.

     
    

Pim Bok

Na ruim 30 jaar in verschillende takken van het bedrijfsleven gewerkt te hebben heeft hij ruimte gegeven aan zijn liefde voor ‘werken met mensen' dwz hij houdt zich bezig met coaching en therapeutische begeleiding.
Emotionele en spirituele beleving verbinden met de dagelijkse gang van zaken is voor hem belangrijk. Sinds 2000 geeft hij individuele sessies en begeleiding.


Pim & Cora

Ze geven beiden individuele therapie vanuit hun eigen invalshoek.

Daarnaast werken ze samen in het geven van relatiecoaching en -therapie, waarbij elke partner een eigen therapeut heeft en individuele en gezamenlijke sessies naar behoefte kunnen worden afgewisseld.

Beiden hebben de beroepsopleiding voor Neo-Reichiaanse Therapie en Energetic Integration (NRTEI) gevolgd bij Bodymind opleidingen. Daarnaast zijn zij traumatherapeut (methode Somatic Experiencing) en bevoegd trauma-sessies te geven. Cora heeft daarnaast een opleiding gevolgd die verder verdiept in lichaamsgericht werken met ontwikkelingstrauma's (NARM, Neuro Affective Relational Model).

Daarnaast zijn in de loop van de tijd diverse korte trainingen gevolgd (waarvan elementen in de behandeling kunnen zijn verweven) zoals onder meer: counselen, NLP, familieopstellingen, massage, reiki, kinesiologie.

Aangesloten bij: SBLP (Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie). Ingeschreven als registertherapeut bij: NIBIG (Nederlands Instituut voor Beroepsbeoefenaren Integrale Gezondheidszorg, voorheen SRBAG) waaronder ook klachten en geschillen (wet Wkkgz).