Wie zijn wij

    

Cora de Jonge

Tot 1995 was zij werkzaam als wetenschappelijk medewerkster. Zij ontdekte dat haar hart ligt in het werken met mensen en heeft het roer toen omgegooid.
In haar proces is ze altijd op zoek naar verbinding met zichzelf en anderen, vanuit het besef van eigen mogelijkheden en beperkingen. Zij begeleidt cliënten vanuit persoonlijke betrokkenheid en ervaring.

     
    

Pim Bok

Na ruim 30 jaar in verschillende takken van het bedrijfsleven gewerkt te hebben heeft hij ruimte gegeven aan zijn liefde voor ‘werken met mensen' dwz hij houdt zich bezig met coaching en therapeutische begeleiding.
Emotionele en spirituele beleving verbinden met de dagelijkse gang van zaken is voor hem belangrijk. Sinds 2000 geeft hij individuele sessies en begeleiding.


Pim & Cora

Ze geven beiden individuele therapie vanuit hun eigen invalshoek.

Beiden hebben de beroepsopleiding voor Neo-Reichiaanse Therapie en Energetic Integration (NRT-EI) gevolgd bij Bodymind opleidingen. Daarnaast zijn zij traumatherapeut (methode Somatic Experiencing). Cora heeft zich verder verdiept in lichaamsgericht werken met ontwikkelingstrauma's (NARM, Neuro Affective Relational Model).

Van diverse korte trainingen die zijn gevolgd kunnen elementen in de behandeling verweven zijn zoals Mindfulness, Counselen, Gestalt, NLP, Familieopstellingen etc.

Aangesloten bij SBLP (Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie). Ingeschreven als registertherapeut bij RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg).