Contact

Voor het maken van afspraken en korte vragen zijn we op werkdagen tussen 8.30 en 9.00u bereikbaar op nummer 0348 411224. Op andere tijden zijn we niet altijd bereikbaar en kunt u een boodschap inspreken en wordt u teruggebeld.

e-mail: dejongebok@de-branding.net

Het is onze gewoonte om mail in ieder geval binnen 2 dagen te beantwoorden. Omdat email niet altijd betrouwbaar is, adviseren wij u ook telefonisch contact op te nemen als de mail niet wordt beantwoord.

Praktijkadressen

Barkas 15, Woerden;
Avanturijn, Voetiusstraat 3, Utrecht
Alleen in Woerden hebben we de mogelijkheid om ook ’s avonds sessies te geven.

Privacyverklaring 

Voor aanvang van de therapie wordt een overeenkomst gesloten. Onderdeel daarvan is onze privacyverklaring die in de overeenkomst is opgenomen. 

Praktische informatie

Eerst vindt een kennismaking / adviesgesprek plaats. Na wederzijdse instemming beginnen de sessies. Over het algemeen worden er bij aanvang bijvoorbeeld vijf sessies afgesproken, daarna volgt een evaluatie. Er is dan meer duidelijkheid over het werkdoel en het verdere verloop van de therapie. De totale duur van de therapie wordt in onderling overleg bepaald. Een sessie duurt maximaal 1 uur en 15 minuten. 

Kosten

Het basistarief voor een individuele sessie is in Woerden €80,- en in Utrecht €95,-. Bij relatietherapie worden individuele en groepssessies afgewisseld. Voor groepssessies (2 partners en 2 therapeuten) geldt het dubbele basistarief. De kosten zijn eventueel inkomensafhankelijk.
Een kennismakingsgesprek voor relatietherapie of –coaching (met 2 therapeuten) kost €100,- voor individuele therapie kost dit €60,-.

Er is beperkt de mogelijkheid om in Woerden ’s avonds sessies te doen. Het tarief voor sessies in de avond is hoger.

Vergoedingen en beroepsverenigingen

De therapeuten zijn aangesloten bij de beroepsvereniging SBLP (Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie) www.sblp.nl en koepelorganisatie NIBIG (Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg) www.nibig.nl (voorheen SRBAG). Bij de NIBIG is ook de geschillen- en klachtenregeling volgens de wet Wkkgz ondergebracht.

Wij voldoen niet aan de zgn. Plato-eisen. Sommige, vooral kleinere zorgverzekeraars vergoeden nog steeds via de aanvullende pakketten. Er is echter op dit moment geen overzicht over welke dat precies zijn. Informeer voor de exacte voorwaarden bij je eigen zorgverzekeraar.

Beroepsopleidingen

www.bodymindopleidingen.nl  

Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie

www.traumahealing.nl

Somatic Experiencing
Opleiding voor traumahealing, een naturalistische benadering van traumaverwerking.

Andere Links

 

 

 

 

© Chair-man.nl