Contact

Voor het maken van afspraken en het stellen van vragen zijn we op werkdagen telefonisch bereikbaar via 0348 411224. Als we niet opnemen kunt u een boodschap inspreken en wordt u teruggebeld.

U kunt ons ook bereiken via de mail: e-mail: dejongebok@de-branding.net

Het is onze gewoonte om mail in ieder geval binnen 2 dagen te beantwoorden. Omdat email niet altijd betrouwbaar is, adviseren wij u ook telefonisch contact op te nemen als de mail niet wordt beantwoord.

Praktijkadressen

Barkas 15, 3448 KL  Woerden     locatie Woerden  

Centrum Avanturijn, Voetiusstraat 3, 3512 JL  Utrecht  locatie Utrecht  

De praktijk in Woerden is goed bereikbaar per auto en er kan gratis worden geparkeerd in de straat. Vanaf treinstation Woerden is het ca 10 minuten met de bus en 5 minuten lopen.

Centrum Avanturijn ligt op loopafstand van treinstation Utrecht Centraal en heeft een parkeergarage in de buurt.

Bij het maken van een afspraak sturen we desgewenst een routebeschrijving toe

Privacyverklaring 

Voor aanvang van de therapie wordt een overeenkomst gesloten. Onderdeel daarvan is onze privacyverklaring die in de overeenkomst is opgenomen. 

Onze privacyverklaring  

Praktische informatie

Eerst vindt een kennismaking / adviesgesprek plaats. Na wederzijdse instemming beginnen de sessies. Soms worden er bij aanvang bijvoorbeeld vijf sessies afgesproken, daarna volgt een evaluatie. Er is dan meer duidelijkheid over het werkdoel en het verdere verloop van de therapie. De totale duur van de therapie wordt in onderling overleg bepaald. Een sessie duurt 1 uur en 15 minuten. 

Wij geven sessies in het nederlands en engels. 

Kosten

Het basistarief voor een individuele sessie is in Woerden €85,- en in Utrecht €95,-. De kosten zijn eventueel inkomensafhankelijk.
Een kennismakingsgesprek voor individuele therapie kost €65,-.

Er is de mogelijkheid om in Woerden ’s avonds sessies te doen. Het tarief voor sessies in de avond is hoger.

Vergoedingen en beroepsverenigingen

De therapeuten zijn aangesloten bij de beroepsvereniging SBLP (Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie) www.sblp.nl en de koepelorganisaties NIBIG (Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg) www.nibig.nl (voorheen SRBAG) en de RBCZ (Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg) www.rbcz.nl  

Via de koepelorganisaties zijn ze ook aangesloten bij tuchtrecht en de geschillen- en klachtenregeling volgens de wet Wkkgz en voldoen ook aan de zgn. Plato-eisen. Dit betekent dat de meeste zorgverzekeraars ons (gedeeltelijk) vergoeden via de aanvullende pakketten, dus niet via het basispakket. Informeer voor de exacte voorwaarden bij je eigen zorgverzekeraar.

Beroepsopleidingen

www.bodymindopleidingen.nl  

Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie

www.traumahealing.nl

Somatic Experiencing en Narm
Opleidingen voor traumahealing, naturalistische benaderingen van traumaverwerking.

Andere Links

 

 

 

 

© Chair-man.nl